Classes d'equitació a Cassà de la Selva

T'oferim classes d'equitació entretingudes i lúdiques on aprendràs a muntar

a cavall i gaudir del meravellós món dels cavalls.

ACTIVITAT D’EQUITACIÓ ESPORTIVA EXTRAESCOLAR

T’oferim classes d’equitació entretingudes i lúdiques en les que aprendràs a muntar a cavall i gaudir del maravellós món dels cavalls. Les classes d’equitació, en grup reduïts, s’imparteixen en funció del nivell de cada genet i dels seus coneixements, alternant jocs, teoria i exercicis dinàmics.

 

Oferim classes d’equitació per tots els nivells, des de principiants a avançats.

 

Consulta els horaris de la nostra hípica, ens adaptem a les teves necessitats!

DOMA CLÀSSICA

La Doma té per objecte el desenvolupament del cavall mitjançant l’entrenament racional, metòdic i equilibrat de forma que es vagi fent un atleta a disposició del seu genet.

 

Com a conseqüència el cavall es torna tranquil, elàstic, àgil i flexible, però també confiat, atent i decidit, amb el que contribueix un perfecte conjunt amb el seu genet.

 

Les proves de Doma consisteixen en la realització de diferents exercicis, anomenats Reprises, sobre el quadrilong que són valorats per diferents jutges.

Salt

Les proves de Salt d’Obstacles consisteixen en la superació a cavall d’un conjunt d’obstacles format per barres, i determinats per un recorregut fixat, sense cometre cap falta.

 

Les penalitzacions poden produir-se per el derrib dels obstàcles, per la negativa del cavall a sobrepassar-los o l’excés de temps concedit en realitzar el recorregut. Les proves es disputen seguint uns barems que comporten diverses dificultats i grups que es diferencien per altures que oscil·len entre 1,10 y 1,60 m.
 
Una prova de salt és aquella en la que es jutja al conjunt genet-cavall sota diverses condicions. És una prova destinada a demostrar en el cavall la seva franquesa, la seva potència, la seva velocitat, la seva destresa i el seu respecte a l’obstacle, i en el genet, la qualitat de la seva equitació.

Poniraid

La disciplina de Raid consisteix en la realització d’un determinat recorregut en el menor temps possible on el cavall ha de demostrar unes determinades condicions físiques que s’avaluen mitjançant controls veterinaris fixats durant tot el recorregut i on el cavall pot aprofitar per descansar.


Aquesta modalitat hípica posa a prova la resistència física de genets i cavalls, on es premia la bona preparació física del cavall, que ha de recórrer llargues distàncies sense sobrepassar un nombre mínim de pulsacions per minut establertes amb anterioritat

 

El binomi guanyador de la prova serà aquell que arribi al final del recorregut en el menor temps possible i complint les condicions veterinàries fixades a l’inici de la prova.

COMPETICIÓ D’EQUITACIÓ

CASAL D’ESTIU

Des del Centre Eqüestre Can Comas volem agrair-te el teu interès pel nostre casal d’estiu.

 

Al nostre casal el denominem d’equitació i naturalesa, perquè som una escola d’equitació   i ens trobem al peu de les Gavarres, on combinem el contacte amb els nostres ponis, cavalls i altres mascotes amb el nostre entorn de boscos, camps, camins, senderes fonts i rierols, en companyia, amb jocs i aprenentatge del món del cavall i el poni.

 

Un dels nostres objectius és donar a conèixer el món de l’equitació, per recomanar-la com una activitat esportiva extraescolar.

 

Aquest any començarem la nostra activitat d’estiu el primer dia de vacances que serà el 21 o 28 de juny, i finalitzarà el 10 de setembre.

 

El nostre horari serà:

 

 • De 8h a 9h acolliment sense cost
 • De 9h a 13h activitats
 • De 13h a 15h dinar (cal portar carmanyola)
 • De 15h a 18h activitats

Hi ha 4 grups de nens i nenes amb edats de 3-4 a 7 anys, de 7 a 10 anys , de 10 a 13-14 anys i els joves, de més de 14 anys.

Cada grup està amb diversos monitors, de manera que les hores d’equitació els grups són reduïts, al mateix temps que complim amb el protocol anticovid-19. 

Això ho podem fer gràcies a que l’espai Can Comas té més de 70.000 m², 5 pistes d’equitació, 60 cavalls, una aula menjador, 4 guarda arnés i diversos espais per a jocs.

. I, especialment per comptar en el nostre equip amb 4 tècnics en equitació  nivell 1 i 2 i diversos monitors per als més petits.

RUTES A CAVALL

Sentir la natura, gaudir-la en plenitud, descobrir una nova manera de veure i viure els nostres paratges; aquest és el sentit del turisme eqüestre. Les rutes a cavall ens ofereixen una manera diferent de conèixer Catalunya; la varietat i bellesa dels nostres indrets ens converteix en un país privilegiat per aquesta activitat.Les múltiples possibilitats que té el turisme eqüestre el fa accessible a tothom.

 

Tant si som experts com debutants en el món del cavall, trobarem una ruta adequada a les nostres possibilitats.


És una activitat ideal per a grups d’amics, famílies, etc., pel vincle de complicitat i l’emoció de l’aventura que creen les rutes a cavall per la naturalesa.Trobareu rutes a mida dels vostres propòsits. Tant excursions d’unes hores acabades amb un bon dinar, com també itineraris de més d’un dia amb tota la informació d’on dormir, menjar, etc..

 • Preu de 25 euros per persona (ruta d’una hora)

 • Preu per excursions de grup o de tot un dia, consulta’ns!

 • Per realitzar-les cal fer reserva prèvia al telèfon 639 700 998.

FESTES D’ANIVERSARI AMB CAVALLS

Vols celebrar la teva festa d’aniversari a la hípica amb nosaltres?

 • Mínim 10 nens/nenes 120 euros

 • Fins a 15 nenes/nens + 10 euros/nen@

 • Fins a 20 nens/nenes + 8 euros/nen@

 • Més de 20 nenes/nens. Consultar preu especial

Vine a muntar a cavall en un entorn privilegiat

Contacta'ns